10+ situs web manhwa webto paling apik ing taun 2021


Situs web webtoon (manhwa) paling apik ngandhani komik korea ing taun 2021


Apa webtoon kasebut?

Sampeyan bisa uga wis ngerti manawa komik Korea, uga dikenal minangka manhwa, pisanan dirilis ing taun 1940-an. Manhwa beda-beda banget ing kabeh topik, sing narik kawigaten para pamaca wiwit debut. Ing saben periode, bakal ana macem-macem ciri, tegese manhwa kudu ngalami prekara-prekara kanggo ngindhari perkara sing kudune ora kudune. Ing jaman anyar kanthi teknologi canggih, manhwa ora dicithak kaya sadurunge, nanging manhwa diterbitake minangka crita digital. Iki apik banget lan trep banget kanggo sing maca. Nanging, manhwa isih ana ing basa asline, mula tumrap para pamaca asing, dheweke angel maca. Wis akeh terjemahan nanging iki isih ora sah. Untunge, saiki, situs web wis nambah crita ing pirang-pirang basa liyane, lan akeh sing nawakake kanthi gratis.

Jinis webtoon umum
Fantasi: Nganti saiki, kita mesthi yakin mung pahlawan pahlawan sing bisa nindakake perkara sing luar biasa. Iki bisa uga ora bisa ditrapake saiki ing endi para pangripta sing duwe bakat nulis crita sing nggawe kita "pikiran ora kepenak". Sawetara jeneng misuwur kudu disebutake kayata "Dina Mati", "Beuaty Sejati",… Kabeh kasebut misuwur manhwa dina iki.

Asmara Manhwa: Yen sampeyan seneng K-drama, iki mesthi dadi genre sing cocog karo sampeyan. Wis sawetara film sing diadaptasi saka seri kasebut. Film babagan bebek elek sing ngimpi dadi swan utawa crita emosional sing apik sing nyenengake ati sing maca. Sawetara jeneng kudu kasebut: "Kecantikan Sejati", "Misaeng",…


Manhwa Supranatural lan Nggegirisi: Genre iki bisa uga padha karo jinis fantasi amarga ana akeh persamaan. Nanging, jinis iki uga nduweni bedane, yaiku ing unsur supranatural. Conto sing apik kanggo disebutake yaiku "Iblis Nomer 4" ing endi bocah wadon pengin duwe kabeh lan cara nggawe dheweke menehi jiwa marang setan supaya bisa entuk.


Thriller Manhwa: Pamiarsa sing jinis favorit yaiku psikologi pidana yaiku kanggo sampeyan. Jeneng terkenal "Bastard" yaiku film cekak babagan bocah cilik sing apes lan bapakne pembunuh berantai. Ana apa?

BL Manhwa: BL minangka genre sing saiki muncul. Iki minangka genre sing ngomong babagan katresnan ing antarane wong loro sing biasane ditujukan kanggo para pamiarsa wanita. Alasan kenapa webtoons manhwa dadi luwih populer.
Ana ewonan sebab kenapa webtoon dadi luwih misuwur lan akrab karo sing maca. Sing pertama yaiku penerbitan webtoon. Mbalik saiki, webtoon bakal dicithak lan cukup akeh wektu lan dhuwit. Nanging saiki webtoon diterbitake kanthi online lan para pamaca mung butuh piranti seluler sing nyambung menyang Internet supaya bisa maca seri favorit. Yen kanthi print, sing maca kudu muter saben kaca, nanging saiki ing telpon, gulung munggah kanggo nerusake maca. Kanthi aplikasi online, webtoon ditampilake kanthi apik, tata letak sing jelas, gampang, lan gampang digunakake para pamaca. Kanthi pangembangan teknologi saiki, pangguna luwih seneng nggunakake telpon kanggo sinau tinimbang nyandhang buku. Ing endi wae, kapan wae dheweke bisa maca webtoon. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, webtoon manhwa wis diterjemahake ing pirang-pirang basa, sing artine webtoon wis tekan akeh pamaca ing saindenging jagad.

Yen sampeyan dadi kekasih webtoon, sampeyan bisa nemokake webtoon paling apik online ing dhaptar iki ing taun 2021

1 - Webtoon.uk
2 - Manhwa.info
3 - Manycomic.com
4 - Komik Manytoon
6 - Lightnovel.mobi
7 - Freewebtooncoins.com
8 - Readfreecomics.com
9 - freenovel.me
10 - Freecomiconline.me

x